BIANCA DRAGUȘANU: ”SUNT UNICĂ! NU VREAU SĂ COPIEZ PE CINEVA, SUNT BIANCA DRĂGUȘANU!”

   Vizionare 208,679

Damian Draghici

🔔 Aboneaza-te la canalul oficial Damian Draghici
smarturl.it/DamianDraghiciYT

PODCASTUL lui Damian Drăghici. O discuție sinceră cu și despre prieteni, povești, muzică, un pic de umor și multă asumare. Un podcast neconvențional în care vorbim liber.

Un podcast sustinut de Computerland Romania.

Follow Damian Draghici:
Site Oficial: www.damiandraghici.ro
Instagram: damiandraghici
Facebook: damiandraghici

Follow Bianca Dragusanu:
Instagram: biancadragu...
Facebook: BDragusanu

(C) 2021 Toate drepturile sunt rezervate.

Comentarii
Gabriela Mirea
Gabriela Mirea Acum 3 ore
Femeile merg cu metroul ca sunt femei serioase nu sunt femei usoare ca tine .Rusine
donus cris
donus cris Acum 7 ore
Nesuferita ‼️‼️‼️
Florin Stroe
Florin Stroe Acum 10 ore
o asemenea persoană....mai bine nu o invitai! lupul își schimbă blana, însă.....la interior rămâne la fel de "urât" Acest podcast este de tot râsul... respect
Florin Stroe
Florin Stroe Acum 10 ore
arăți că........
Lavinia Dorobantu
Lavinia Dorobantu Acum 11 ore
👏 femeie puternica, asumata 👌
ᴅᴇʙᴏʀᴀʜ
ᴅᴇʙᴏʀᴀʜ Acum 13 ore
Sper să te apuce depresia să vezi ce "lux" e.
Stay Fit with Ralu
Stay Fit with Ralu Acum 14 ore
Cât de proasta poate sa fie ! “Depresia e când n-ai nimic de făcut” . WOW și acei oameni care sunt in depresie pt ca au pierdut un membru al familiei , chiar nu au nimic de făcut ? Cretino
Daiana Florina
Daiana Florina Acum 15 ore
Mă bucur ca totuși podcastul durează doar o oră
Shae Greenee
Shae Greenee Acum 16 ore
Unfollow masiv pe instagram catre aceasta domnisorica, si o sa cada in cap cu tot cu celebritatea ei. Persoane de la care nu ai ce invata. Nici nu am sa dau play acestui podcast. Mai bine o chemai pe Oana Zavoranu, macar ea le bate pe astea la cur, si e si asumata.
Andrada Pop
Andrada Pop Acum 17 ore
Damian Draghici face podcasturi cu scursurile pe care nu le invita ceilalti.
Ioana
Ioana Acum 18 ore
Off incetati cu comentariile de hate!!!😩 nu pot da like la toate!!!
Anais williman
Anais williman Acum 18 ore
De ce @damian ? De ce ?
Luiza M
Luiza M Acum 20 ore
Cică "toate vor să fie ca mine". Care sunt acele toate? 🤦‍♀️ Eu cel puțin nu mi-aș face un bot ca al tău nici dacă mi-ar fi dat chirurgul estetician bani grămadă. Și asta doar dacă vorbim despre aspectul fizic... nu mai zic despre ocupațiile dubioase pe care le ai.
Lolipop An2020
Lolipop An2020 Acum 20 ore
În ce parte vorbește despre depresie?
Ioan Nastuta
Ioan Nastuta Acum o Zi
Te-am urmărit cu plăcere dar nu o sa o mai fac după ce inviți parașutele României și le dai exemple
Cs Cristina
Cs Cristina Acum o Zi
E foarte bine că avem ocazia sa vedem și un Podcast la nivelul ăsta, căci așa îți amintești ce însemană de fapt, un podcast de calitate, de la care ai ce învăța. La min 14:20, Damian spune ceva cum că ii place psihoanaliza. Bianca a ignorat complet, și nu a fost prima data când a făcut asta. Măcar din bun simt putea sa continuie discuția, dar e atâta de egocentrică și penibil de egoistă. Multumim, Damian :-) Cred ca ți-a fost tare greu sa aduci la bun sfârșit acest Podcast😅
Karmen Marina
Karmen Marina Acum o Zi
Cum se poate crede această femeie unică...? Gândirea ei este foarte... redusă...
Ana Maria
Ana Maria Acum o Zi
Nu fac diferente intre rromi și români. In momentele mele cele mai rele sunt ca o adevărată țigancă. Normal, in momentele bune nu as putea fi. Ce prefăcătorie!
alexandra nails
alexandra nails Acum o Zi
cata aroganta poate sa aiba femeia asta
Mariana M.
Mariana M. Acum o Zi
O femeie care ştie ce vrea,ce n-ați comenta ...
Wise&Smart
Wise&Smart Acum o Zi
"Citești?" Intreaba damian, la care ea" doar despre mine si doar titlurile";))) foarte bine faci, dar m-ai citeste si dostoievski, nu sunt rea, eu cred ca ai avut o viata complicată, da ni le mai facem si noi complicate!
Wise&Smart
Wise&Smart Acum o Zi
Buzele sunt exagerate
Teodora Condrea
Teodora Condrea Acum o Zi
Imi vine sa vomit pur si simplu cand iese orice cuvant din gura ei...oare ce o sa fi fost in mintea lui Damian Draghici cand a invitat o....?! Este...printre cele mai nesanatoase personaje care pot fi in spatiul public si care pot influenta tineri... Ce pacat! Ma bucur ca nu am pierdut timp ascultand pana la capat 🙂
Diana Ionela Nimirceag
Diana Ionela Nimirceag Acum o Zi
Depresia e un lux.... Doamne ce mentalitate... 🤦🤦
ramona glevan
ramona glevan Acum o Zi
Vai Doamne cum arati cu buzele alea😟.🤦‍♀️
Anca Sandu
Anca Sandu Acum o Zi
Ce aveți ma cu ea ? E ceea ce vrea sa fie, ceea ce și a dorit sa fie. Pana la urma ,nu e ea cea mai jos din punct de vedere al moravurilor de la noi. Ea nu e exemplu ,ok, de ce? Pentru operații? Orice femeie poate sa facă ce intervenții vrea , pentru viata ei ? Mulți au o viata tumultuoasa doar ca a ei e expusa.
Alexandra Ene
Alexandra Ene Acum o Zi
Citesc comentariile voastre și mă minunez cum vă dați cu parearea și vă credeți mai presus de ea. Din punctul meu de vedere, fiecare om are dreptul la fericire și ea este fericită! A muncit mult să ajungă acolo unde este, nu este aroganta, este asumare. Asta este definitia ei de fericire, își trăiește visul, câți dintre voi pot să spună acelas lucru?! Câți ați avut curaj să faceti ceva pentru a vă îndeplini obiectivele? Plus..are un copil, iar copilul va putea citi comentariile voastre și felul în care vorbiți despre părinții ei. @DamianDraghici ar trebui să închizi comentariile.
Bianca Bianca
Bianca Bianca Acum o Zi
Daca tu crezi ca fericirea inseamna xanax si resuscitari dupa supradoze de xanax atunci e fix problema ta. Lumea nu ar comenta daca ea nu ar fi expus , daca ea ar fi asumata cum spune ci dimpotriva lumea vorbeste despre faptulca ea una zice iar faptele ei publice au fost altele. Ea vorbeste ca depresia e de la lene si ca ea nu a avut dar ea seclara acum cativa ani ca a avut depresie iar filmuletul cu cutiile de xanax, efedrina din casa ei, ea lesinata si reduscitata de la xanax sunt publice. Deranjeaza aroganta si mesajul pe care l transmite( ea spune ca este model pentru multe fete) :nu va trebuie studii ci scoala vietii, faceti ca mine adica mergeti pe bani( este clip public in care ea vorbeste si badalau despre suma pe care presteaza si aranjau prestati pt alte fete), stati sa fiti batute daca ies banii , umblati din barbat in barbat doar scoala va aduce mersul cu metroul nu banii.adica copil o sa citeasca aceste mesaje si o sa fie afectat dar gogle ul plin cu ma sa batuta, cu diversi nu o sa l gaseasca si o sa sufere? Oamenii sunt de vina ca ei comenteaza ceea ce ea expune sau ea pentru ca nu este discreta stiind ca fetita o sa afle de la colrgi , o sa sufere cand o sa intre de curioasa pe google. Nimeni nu a intrat in intimitatea ei ci ea a expus tot, nimeni nu ar comenta daca ar fi discreta insa pentru ea prima pagina, banii scosi su t mai presus si de suferinta copilului. Stai linistitaca multi sunt mai fericiti si fara sa si strige" fericirea" si fara n bani pentru ca au ceva ce ea nu are: respect , onoare, demnitate, lipsa etichetei in frunte. Banii se pot face si prin munca cinstita si pe propriile forte nu doar de la cocalarii cu bani .
Puiu Ana
Puiu Ana Acum o Zi
Nu cred ca exista termen de comparatie intre Bianca si Oana Zavoranu...diferenta o face cateva operatii estetice 😂 cat despre pledoarie, de toata jena...sincer.
Mishelle Forever
Mishelle Forever Acum 2 Zile
Ma bucur pt ea , pt realiazarea ei, anyway , zica ce-a zice lumea , eu sunt cu ea👍 stie ce vrea si lupta pt asta
Dorina Ursu
Dorina Ursu Acum 2 Zile
De ce atata ura pt aceasta femeie sunt convinsa ca multe si ar dori sa fie ca, ea este sincera la toate intrebarile puse. Bravo ei a reusit in viata exact are scoala vieti. Bravo Bianca
Violeta Craciun
Violeta Craciun Acum 2 Zile
Esti nimeni!
Skeletor
Skeletor Acum 2 Zile
Dar ce are domna la buze a sarutat vreo plita incinsa? :))
Luiza M
Luiza M Acum o Zi
Epic comentariu🤣
Adriana Chesnoiu
Adriana Chesnoiu Acum 2 Zile
Nu înțeleg cum ați invitat asemenea specimen,va știam om de nivel, cu invitați de calitate insa aceasta insultă calitatea publicului d-voastră.nu ne-a oferit nimic acest interviu.
Alecsandru Volosincu
Alecsandru Volosincu Acum 2 Zile
Eu nu înțeleg de ce nu ne putem uita la un Podcast, pentru ca are un invitat căreia i-am dat etichete. Nu este vreun model de educatie Bianca, dar este ceva de învățat in orice interviu.
nefer karan
nefer karan Acum 2 Zile
Săraca de ea!
sokodate dan
sokodate dan Acum 2 Zile
Asta isi cultiva carcasa si vb de dumnezeu. Trebuie ca e mult haos in capul ala. Sa-ti cultivi egoul in mod desantat dupa care sa bagi povesti cu doamne doamne arata ipocrizie crasa.
Emilia
Emilia Acum 2 Zile
Nu va suparati, ce o recomanda pe aceasta escorta de lux sa fie pe acel scaun pe care au stat oameni precum prof. Dulcan? chiar ati terminat de vorbit cu toate valorile acestei tari si ati ales sa promovati si dvs. non valori?trist 😔
Matei Corvin
Matei Corvin Acum 2 Zile
As vrea sa-l invitati pe domnul Marius Teicu mai mult ca sigur omul are ce sa spuna.
Dragos Floroiu
Dragos Floroiu Acum 2 Zile
Sa stii ca ti-am dat dislike!
Irina Bura
Irina Bura Acum 2 Zile
😂
Mihaela Iordanescu
Mihaela Iordanescu Acum 2 Zile
Doamne fereste! Femeie ce mama naibii ai pățit la gura?
AcillateMus
AcillateMus Acum 2 Zile
E dezolant că niște oameni coerenți aleg să se amestece cu astfel de organisme, ca să fiu diplomat în exprimare. De ce? Cu ce scop?
Alexenia Popescu
Alexenia Popescu Acum 2 Zile
Hmm,nesatisfacator....
Rose Maria
Rose Maria Acum 2 Zile
Onesta,loiala?!?!?!?!Mincinoasa rau e aceasta fiinta!
LodiEn
LodiEn Acum 2 Zile
la partea cu depresia,intradevar in ziua de azi a devenit la moda sa suferi de despresie si toate "divele" sunt acum depresive...iar de scoala si faptul ca faci o facultate si ajungi vanzator,are dreptate din pacate...in ziua de azi toti avem facultati si suntem someri sa vanzatori...daca n-ai pile sau parinti cu influenta...n-ai sanse...ea cred ca le spune asa, nu ca ar fi bine...doar ca ea asa a procedat ca a vazut ca altfel nu iesi la suprafata...iar cu videochat ul sa fim seriosi...nu face ea videochat,doar il promoveaza pt proastele care pun botu...ea si a cautat mereu barbati cu bani, n are nevoie sa faca videochat😂😂😂...dar sunt multe idioate care pun botu si se fac videochatiste in speranta ca devin milionare
Daniel Negruta
Daniel Negruta Acum 2 Zile
arati ca un produs vandut de IKEA dupa ce a fost ansamblat... dar nu te judeca nimeni, fii la fel de puternica precum gletul care-l tii pe fata!
ioana fulea
ioana fulea Acum 2 Zile
De ce tot intrebi de carti citite cand ea singura a spus ca nu citeste decat despre ea? :))))))))))))))
Coco Ionescu
Coco Ionescu Acum 2 Zile
Dacă greşea esteicianul ,o singură dată pe faţa ta nici un pshiatru nu te mai putea ajuta
ioana fulea
ioana fulea Acum 2 Zile
Ce medic este ala care isi lasa prietenii sa asiste la operatii???
Oana David
Oana David Acum 3 Zile
Wow,"depresia inseamna un lux".....
Lucian Liviu Mureșan
Lucian Liviu Mureșan Acum 3 Zile
Nu înțeleg acele persoane care au posibilitatea financiară de a apela la tot felul de lucruri pentru a te transforma . Aici fie că sunt femei , fie că sunt bărbați . De ce nu te accepți așa cum ești ?
Florin B
Florin B Acum 3 Zile
Inculta femeie!
Iuliana Brezeanu
Iuliana Brezeanu Acum 3 Zile
Domnule Damian, am avut ocazia sa urmăresc PODCASTUL și comentariile precum și articole. De la nivelul anilor mei, nu putini, va felicit și va încurajez sa faceți ceea ce simțiți cu sensibilitatea dumneavoastră. Insolitul alegerii e cât se poate de binevenit. E optica dumneavoastră. Invitata face parte dintr-un segment al vieții actuale pe care o trăim cu toți. As vrea sa percepeți mesajul meu ca pe o incurajare și admirație pentru demersul dumneavoastră. Sunteți un om deosebit. Vă doresc succes și.. Va urmăresc cu interes în continuare
Vîrtosu Iustin
Vîrtosu Iustin Acum 3 Zile
Face de rusine până și femeile simple,depresive,normale care mai apelează la operații pentru a se simti ele mai feminine
LILA & KAIS
LILA & KAIS Acum 3 Zile
Esti plina de tine , aroganta, tupeista, ai ramas in centrul atentiei....insa nu spui nimic interesant ..... esti la fel de inteligenta ca o papusa gomflabila! Tu medic?? Ha ha ha, poate liftiera ! Esti de doamne fereste ! Ignoranto, se vede ca ai citit doar mersul trenurilor, de aceea ai doar doua clase....ramai cel mai mare critic in viata si cel mai infocat fan al tau... asta spune totul despre tine fara prea multe cuvinte !
Magdalena olimpia Moldovan
Magdalena olimpia Moldovan Acum 3 Zile
Este un om onest este un om loial este cel ai super om din lume... Care șea înșelat sotul cu prim care ea ieșit în cale cristea... Batuta mutilata de Alex și sa se despartă badalau de Claudia... Da foarte onest sper ca fata ta sa nu citească despre mama ei nu judec dr nu e frumos sa te lauti singura!!!!!😴Da ne paceeee
Turism Transilvania Romania
Turism Transilvania Romania Acum 3 Zile
Felicitari pentru evolutie si mult succes in continuare. Alex Bodi cred ca era barbatul potrivit pentru tine.
miki51320
miki51320 Acum 3 Zile
Sa se noteze ca am privit pentru 8 minute, cat am citit si am apreciat comentariile OAMENILOR care inca mai au un sistem de valori si caracter. Ma bucur sa vad ca sunt destui. In rest, sper ca atunci cand e singura cu ea însăși si nu mai trebuie sa joace un rol, este cu adevărat mandra si împăcată cu "scoala vieți" unde te au toti "baeti". Asa e rima. 😂😂😂
miki51320
miki51320 Acum 3 Zile
Asta femeie puternica? Si alea care si-au pierdut bărbații si copiii in razboaie, au ramase fara locuințe, fara sprijin, fara bani, si au ales sa nu își vanda corpul, demnitatea, respectul de sine, alea ce au fost? 😅
Mihaela Calin
Mihaela Calin Acum 3 Zile
Mai, Bianca, depresia este o boala, spui ca esti unica, da, oamenii toti sunt unici, nu este frumos sa ne dam cu parerea despre altii, pentru ca nu stii ce lupta duce fiecare. Esti un om slab, oamenii puternici ii ridica pe altii. Am urmarit pana la capat acest podcast, ai suferit, toti oamenii sufera, dar, trebuie sa invatam din asta, tu n-ai invatat nimic, nu uita, viata ne da,, box-ul,, pana devenim oameni cum trebuie.
fustangiu Dorian Pupincuristu
fustangiu Dorian Pupincuristu Acum 3 Zile
Jucaria fotbalistiilor, drq un esec total Pe dorian popa cand il inviti?
Uni Mag
Uni Mag Acum 3 Zile
Voi cei celebri faceti sa para totul frumos si perfect pe instagram, pe facebook iar apoi veniti sa povestiti ca nu e totul asa cum pare, ca acolo e doar o imagine Dupa multa imagine si falsitate, simtiti nevoia sa mai fiti si sinceri
Deea B
Deea B Acum 3 Zile
Am crezut ca scopul acestor podcast-uri este ca lumea sa invete ceva sau cei mai tineri sa urmeze un exemplu. Asta este pe modelul "asa nu"? Sunt dezamagita de invitatul ales. Poate ca aceasta serie de podcasturi este pt alta audienta care nu ma include.
Matei Elena
Matei Elena Acum 3 Zile
Asta s a dat in fapt.. singura carte care o citeste e arta manipularii...o foloseste cu bărbații care ii cad in plasa..Vai capul lor 😅😅joacă asta un teatru , mamma mia .!
Diana Nichifor
Diana Nichifor Acum 3 Zile
Doamne dar rău s-a deformat...
Riela Gab
Riela Gab Acum 3 Zile
Domnul Damian,( vad ca sunteți în pana de invitați) îndrăznesc sa va dau o sugestie, un OM care încearcă sa miște ceva în tara asta, cu fapte nu cu vorbe goale: ALEX DIMA.Uitati va pe Facebook, e un om de la care avem, și trebuie sa învățăm ceva. Dacă vrem o viata mai buna, trebuie sa arătăm lumii exemple bune. Va rog concentrați va mai mult pe calitatea I invitaților, în podcasturi chiar nu au ce cauta individe ca BD.
Lunah Arth
Lunah Arth Acum 3 Zile
I saw her speaking very honest ... :/
bc krist
bc krist Acum 3 Zile
Acu' fiecare cu treaba lui. N-ar trebuie sa ne fwte grija de altii, da' cand vad aceasta vietate si mai ales cand o aud, ma incearca sentimente mixte: nu stiu daca sa rad sau sa plang.
Andreea Alexandra Matei
Andreea Alexandra Matei Acum 3 Zile
De ce a fost dat jos podcast ul cu killa fonic?
Angel Ionescu
Angel Ionescu Acum 3 Zile
Arata ciudat...dinamica fetei este foarte schimbata...seamana cu Sanziana Buruiana in versiune skinny
Zang Cristina
Zang Cristina Acum 3 Zile
Poate il invitati si Nelson Simone, ar fi mai interesant , si distractiv!!!
Zang Cristina
Zang Cristina Acum 3 Zile
Poate il invitati si Nelson Simone, ar fi mai interesant , si distractiv!!!
sabin biris
sabin biris Acum 4 Zile
Este o persoana foarte specială Bianca ,oricât hate ar primi și argumente negative ,mulți ar vrea sa își permită sa fie ca ea ,sa treca prin atâtea,și sa treacă prin ochii lumi ca o leoaica❤️te susțin Bianca
owaowapenguin
owaowapenguin Acum 4 Zile
D: muzica favorita? B: muzica buna D: zi-mi o melodie B: mie imi plac foarte mult manelele e clar,daca si maneaua e muzica buna am evoluat mult de la dinozauri pana acum 👍🏻😃
Danutza lalala
Danutza lalala Acum 14 ore
E de ajuns sa vedem Trending.ul... manele la greu 🤮 Pacat! Avem artísti super buni si talentati! Dar, na, asta se cere, se asculta! 😔
rodique d rody
rodique d rody Acum 4 Zile
Amărâta și rapandula asta îi spunea Oanei Mareș că a adunat-o bărbatu-său de la amant, dar ea a uitat când a plecat cu Cristea și l-a lăsat pe Victoraș care-i era soț? Cine a ajuns să vorbească despre Dumnezeu, loialitate, etc. în România. O matracucă plastifiată și analfabetă care ucide limba română de fiecare dată când deschide gura. Nu mă pot uita la așa ceva!
Adriana Florentina
Adriana Florentina Acum 4 Zile
Pffff...nici ea nu crede ceea ce spune...
Onita Ghita
Onita Ghita Acum 4 Zile
Asa credeam si eu ca depresia sau anxietatea nu exista pana am experimentat! In cazul meu am suferit anxietatea si credeti-ma ca este oribil!Este senzatia un care vrei sa fii bine si nu poti! Femeia asta crede ca totul s-a terminat si a trecut prin tot! Gresit! Ma deranjeaza ca vorbeste despre bani si nu stie ca cel mai important este sa fii bine si sa fii inconjurat de iubire!
Berende Mariana
Berende Mariana Acum 4 Zile
Tu le sti pe toate😂🤣😂poi ce vrei si dragoste si banii nu
Beniamin Uzun
Beniamin Uzun Acum 4 Zile
Ati pierdut 1h 4 min degeaba
Teona Atanasoaie
Teona Atanasoaie Acum 4 Zile
Nu asta e definiția depresiei.......
Tokyo
Tokyo Acum 4 Zile
Vomit...
Lorena Iagaru
Lorena Iagaru Acum 4 Zile
Ce prosti spune !
Larisa Berchi
Larisa Berchi Acum 4 Zile
Vai săraca.. 😱
Medana Szollosi
Medana Szollosi Acum 4 Zile
Vai de capul nostru dacă asta e un exemplu!la podcast la Măruță se potrivea dar la tine nu! Nu se încadrează lângă ceilalți invitati pe care le-ai avut!
Mirela W
Mirela W Acum 4 Zile
Da, corect: e un loc sub soare pentru fiecare; dar ea nu-i un exemplu si asta nu e o parere ci pur si simplu un fapt! Evolutia ei consta in operatie/silicoane, dantura falsa, botox si din astea! Viitorul tinerilor nu ar trebui sa includa meschinariile astea! Ce impertinenta: ea este cea mai puternica femeie pe care o stie! Cum sa stie ea de femei puternice! Nu are rost sa mentionez femei din literatura mondiala sau din stiinta; pana si o cersetoare e mai puternica decat ea! Repet, toti avem un loc sub soare, dar ea nu merita atentia unui interviu! Ea abia stie sa vorbeasca si sa scrie! Auzi cum descrie ea ambitia: isi face o poza 🤣 Are cateva chestii standard: sunt asumata, loiala 🤣🤣🤣 pfuuu 🤯 Singura onestitate este ca a recunoscut ca nu a avut capacitatea sa devina medic! Mi-as dori sa vad fete/femei care merita interviuri/atentie. Sunt atatea! Numai bine!
Cetățeanul X
Cetățeanul X Acum 4 Zile
boss, nu mai aduce toti rapenii de pe tv si pe net
Andrei Sorin
Andrei Sorin Acum 4 Zile
Asta și peste 10k ani o sa arate la fel, o sa fie mumia perfectă 🤣🤣🤣🤣🤣
Rozalia Salajan
Rozalia Salajan Acum 4 Zile
Se pare ca această doamnă, nu are pic de respect, este plină de aroganță și spune ca depresia este un lux, nu draga mea, nu este un lux cum spui tu, exprimându-te într-un mod despectiv și urât, depresia este o boală foarte grea și care face foarte multe victime dacă nu este tratată la timp și pacienții nu primesc terapie psihologica, psihiatrica! Ar trebui sa te informezi despre ce este depresia, simptomele ei etc... Sunt extrem de grave afirmațiile care le faci, in contextul în care ești o persoana publica și ar trebui sa ai mare grija la ce scoți pe gură, de fapt creierul tău unineuronal nu te ajută să gândești mai mult!
Diana M
Diana M Acum 4 Zile
"Eu am prietene și cunoștințe cu doua-trei facultăți și sunt vânzătoare. Înțelegi? Si se plimba cu metrou'." Dupa afirmația asta, sa uite că-i mai sunt prietene. :)))) Și...medic? Ne-a ferit Dumnezeu! 😂😂
Michaela Bogdan
Michaela Bogdan Acum 4 Zile
ce model de urmat este aceasta doamna??????
Adrian Ionescu
Adrian Ionescu Acum 4 Zile
Nu m am putut uita la podcast,l am oprit din primele 10 min
Mage Magelansky
Mage Magelansky Acum 4 Zile
In tara asta tarfele si hotii se mandresc la televizor....
doi zece
doi zece Acum 4 Zile
ma bucur enorm ca nu exista ceva sau cineva care mă poate obliga sa ascult cap-coadă ce vorbiti!
Lore Chirtes
Lore Chirtes Acum 4 Zile
M-am uitat 8:45 minute, da nu mai pot.... Pa 🙄
Aura Mar
Aura Mar Acum 4 Zile
Te asigur că nu mi se pare frumos ce postezi tu pe Instagram și cele ca tine 😂 va mai faceți poza cu cate o carte ca sa dea bine, sa păreți culte. Fiți serioase. Toate femeile au traume. Faptul că tu vorbești despre depresie,neștiind ce e aia,s-ar putea sa ai nevoie de psiholog fiindcă probabil nu îți dai seama că o ai. Și poate nu îți dai seama de multe dereglări pe care le ai. Eu zic că e normal sa avem o părere bună despre noi, dar nu dusă la extrem. Stai liniștită că nu ești singura femeie traumatizata din Romania.
Anamaria Ghetla
Anamaria Ghetla Acum 4 Zile
Am ajuns pana la minutul 7:10 atât am reușit să văd și să ascult. Mă bucur ca e asumată , sa-si asume faptul că îi judeca pe cei cu depresie, ca judeca femeile cu depresie post-natala… pentru mine e prea mult, nu pot înțelege cum te poți numi femeie onesta, curajoasa, s.a dar îți permiți sa ii judeci pe cei ce poate nu își permit “luxul” acestei tării psihice. Frumos model, frumoasa descriere de început, sa va țină prietenia toată viața, știți cum se spune “ce se aseamănă, se-adună”
GABRIELA ALDOIU
GABRIELA ALDOIU Acum 4 Zile
O apreciez mult pe BIANCA.
Alina Eremia - Gandurile mele | Live Session
3:18
Володин. Влюбленный в Путина миллиардер
51:38
Алексей Навальный
Vizionare 2 mil
Alina Eremia - Gandurile mele | Live Session
3:18
Vladuta Lupau - Ai ales sa pleci
3:28
Viper Production
Vizionare 1,7 mil
Eu as da Zilele Mele
3:29
Vlăduța Lupău - Topic
Vizionare 105 K