MONSTRUL DIN CARACAL- TRUE CRIME ROMANIA ep.2

   Vizionare 115,524

Marilu

Acum 12 Zile

Al doilea episod din #TRUECRIMEROMANIA 🔦 Ne vedem cu un episod nou din serie o data la doua saptamani.
Instagram @mariludobrescu
@iustinpetrescu

Comentarii
Loredana Copil
Loredana Copil Acum 2 ore
Cum se numește documentarul despre care vorbeai?🥺
Dorina Gabriela Soare
Dorina Gabriela Soare Acum 3 ore
Am sa va urmăresc cu drag ❤️❤️ îmi dau seama că ați muncit foarte mult pentru clipul aceasta 🤍🤍🤍 va urez succes in continuare și la cât mai multe clipuri ❤️❤️❤️
Diana Diana
Diana Diana Acum 6 ore
Dmitry Baksheev și Natalia , despre ei așteptăm 🔜
Simona Silivestru
Simona Silivestru Acum 13 ore
Va apreciez munca și ca să fac o paranteza sunt de acord cu Marilu în privința ședinței cu moartea. 🙋♀️
Lorelai Popescu
Lorelai Popescu Acum 14 ore
Nu ar arde nimeni in 3 ore nici macar într-un butoi! Ard materialele de pe tine, dar oasele se macina greu! Si plus ar fi fost miros si fum... inca dupa 3 ore. Alexandra trăiește.... a fist scoasa din țară din pacate. Dar va asigur ca este mult de săpat pt cazul se cunoaștea pâna la prefectul oltului, de atunci, care evident si-a dat demisia pt ca si el ar fi cazut daca Dinca vorbea. Sunt multi prea sus pe care Dincă ii acoperă si îl țin pe acesta în închisoare și lungesc cazu până aceasta din urmă va muri si cazul se clasează...
Diana MG
Diana MG Acum 2 Zile
❤️❤️❤️
Iuliu Păltinean
Iuliu Păltinean Acum 2 Zile
Michael Jackson♥️🥰🥰🥰
Adelina
Adelina Acum 3 Zile
Bineînţeles că vrem şi cu TUPAC SHAKUR !! Sunt atat de multe ipoteze privind moartea lui...şi mi-ar plăcea să aflu părerea voastră.
Alexandra Gavrilescu
Alexandra Gavrilescu Acum 4 Zile
Ma bucur ca se găsește și asa ceva pe youtube))
Ellayn
Ellayn Acum 4 Zile
Eu care stau in Caracal:👁👄👁
Flori Popescu
Flori Popescu Acum 4 Zile
Una dintre cele mai bune serii de vloguri de pe youtube!❤️Felicitari!
Patricia Zomant
Patricia Zomant Acum 5 Zile
Sunteți geniali! Va ador caracterul.. 🥰🥰❤️ Felicitări!
Adina Denisa
Adina Denisa Acum 5 Zile
Oare ar trebui să faci un episod special pentru crimele de pe dark web?:)
Marilu
Marilu Acum 4 Zile
Omg! Clar!
Valeria D
Valeria D Acum 5 Zile
da poate scoateți muzica aia creeeeppyyy
Ioana Dmt
Ioana Dmt Acum 5 Zile
Moartea Elisei Lam - Hotel Cecil
Andreea Feraru
Andreea Feraru Acum 5 Zile
Puteti face si despre Madalina Manole ...
Gabriela Sandu
Gabriela Sandu Acum 5 Zile
If a rapist will have the death penalty, then what difference would there be between murder and rape? what would stop these so as not to kill their victims?
Ioana Mariuca
Ioana Mariuca Acum 5 Zile
Puteti face un episod despre Printesa Diana. Multi aproba teoria conform careia nu a fost un accident ci a fost un plan bine pus la punct de catre Regina Elisabeta si sotul printesei intrucat era diferita si nu se conforma normelor regale👑
Maria Popescu-Visan
Maria Popescu-Visan Acum 6 Zile
Eu nici nu stiu cum sa-i numesc pe acești oameni care fac astfel de lucruri,și animalele sunt mai civilizate!La propriu ,,civilizate’’!!
shinigami eyes
shinigami eyes Acum 6 Zile
20:02 aia e de la scoala mea 😂
Maxim Sorina
Maxim Sorina Acum 6 Zile
Vrem episodul 3!❤😍
Alexandra Floricică
Alexandra Floricică Acum 6 Zile
Cred ca am mai găsit o proba!! Luiza avea telefonul la ea asa ca nu avea cum sa îl găsească politia .Pana săptămână trecuta contul Luizei de instagram mai exista la fel și al Alexandrei dar când am cautat acuma nu mai exista nici un cont!
darya_ silvia
darya_ silvia Acum 6 Zile
Eu care stau in Caracal...🤡
Andron Maria
Andron Maria Acum 6 Zile
Eu cred ca fetele încă sunt în viata și sunt la produs în altă țară 😔
Roby_ Cat
Roby_ Cat Acum 6 Zile
Aolooo o revenit dincaa😬😬
moonchild
moonchild Acum 6 Zile
Știu că probabil faci doar despre cazuri din România, dar ar fi asa fain să vorbești despre cazul dintre Gypsy Rose, iubitul ei și mama ei. E foarte interesant
Star Dust
Star Dust Acum 6 Zile
Te rog faci true crime cu Ion Ramaru? 🥺🥺🥺🥺🥺
ALEXA caroline
ALEXA caroline Acum 7 Zile
Vorbește despre TED bundy,documentarul de pe Netflix vine cu multe detaii
Mama mama O bat pe asta ma jur
Mama mama O bat pe asta ma jur Acum 7 Zile
Fa cazul maicutei de la Tanacu
Modjes Dana
Modjes Dana Acum 7 Zile
Malina olinescu Madalina manole
Anisia Iuhas
Anisia Iuhas Acum 7 Zile
Te susțin extrem de mult și va iubesc super mult ❤️❤️ îmi place aceasta serie
georgescu stefan
georgescu stefan Acum 7 Zile
Cazul ramaru pls
Lizu :3
Lizu :3 Acum 8 Zile
Îmi amintiți de tipii de la BuzzFeed Unsolved :)))
Denisa Bianca
Denisa Bianca Acum 8 Zile
nu e unul din romania,dar mi-ar placea un video despre Junko Furata
Giulia Prunila
Giulia Prunila Acum 8 Zile
Moarte lui Kurt Cobain ar fi un subiect interesant de dezbatut, mai ales ca si tu esti fana lui.
Bia Bianca
Bia Bianca Acum 8 Zile
Eu cred că toată poliția de acolo este implicată
Andreea Draghici
Andreea Draghici Acum 8 Zile
belea tareee. ma uit cu drag la voi. sunt la Criminology and Psychology in Anglia la facultate si am facut un proiect despre Vera Renczi, vaduva neagra de Romania. Mi-ar placea maxim sa faceti si voi niste teorii, avand in vedere faptul ca nu se stie exact nici daca a existat cu adevarat sau nu. va pup si succes in continuare!
bia ambrinos
bia ambrinos Acum 8 Zile
Următorul ep din true crime : hello Kitty merder🙂
데이빋David
데이빋David Acum 8 Zile
Urmatorul caz trebuie să fie GREGORY !
Anonimatus54125
Anonimatus54125 Acum 8 Zile
Politia romana ia probe ADN de la locul crimei, fac testul, si iese ca ADNul este al Elizei. FBI face acelasi lucru si iese ca ADNul nu este al Elizei. Pai stati un pic, ca daca acele probe NU sunt ale Elizei este imposibil sa faci testul ADN gresit si sa iti iasa ca sunt ale Elizei. Sansele sunt de 170 de milioane la 1. Invers se poate, dar asa nu. Doar daca Eliza e in viata, lasi niste oase in urma, cei de la criminalistice iau probe, iar apoi iei ADN de la Eliza si faci o manevra ca sa schimbi probele. Mie asta imi confirma clar ca cei care conduc reteaua au puterea necesara sa falsifice niste probe ADN chiar si cand cazul este mediatizat peste tot iar asta ma sperie grav.
Russ- ETub
Russ- ETub Acum 8 Zile
Respect 🖤🤗❤️🔥
Maria Maria
Maria Maria Acum 8 Zile
Ce fel de oameni sunt cei ce sunt pusi sa faca dreptate si au o gramada de dovazi ,ramasitile umane care se dovedesc a fi a fetelor disparute obiecte personale si totusi nu este condamnat la puscarie pe viata !El este purtat de la o usa la alta este alimentat bine vede soarele si respira pe cand fetele nici macar nu putrezesc ele au cenusa imprastiata prin tot satul si toata curtea criminalului !Ce scormoneala de atatea variante ce de scenarii false pe cand ramasitile spun totul , ca doar fetele intre timp nu s-or fi clonat !Mare cretinism si multe motive pentru ca adevarul sa nu iasa niciodata la suprafata deoarece sunt implicati si cei care de fapt sunt pusi sa afle adevarul !Clasica zicala ,,Lupul paznic la oi "🙊😕👈
S I N N
S I N N Acum 8 Zile
Să stabilim niște chestiuni elementare: 1.Termenul "crimă" nu desemnează "infracțiune de omor". Crimă înseamnă "infracțiune". 2. Violul este o infracțiune pt care acțiunea penală se pune în mișcare doar la plângerea persoanei vătămate. Așa după cum prevede art. 218 alin (5) Cod Penal. Nu e problema sistemului că infracțiunile de viol nu se soluționează. Victimele nu oferă posibilitatea autorităților pt a începe o urmărire penală. 3. Pentru violul care a avut ca urmare moartea victimei (formă agravantă a infracțiunii de viol) organele judiciare se sesizează din oficiu. 4. România face parte din Uniunea Europeană. Unul dintre principiile Uniunii Europene impune statelor abolirea pedepsei cu moartea. Nu e vina României că nu poate reglementa această sancțiune de drept penal. 5. Nu așa ușor se ajunge la pedeapsa detențiunii pe viață. În cuprinsul art. 218 (violul, ca pe asta insiști tu) nu se prevede pedeapsa cu detențiunea pe viață. Pedeapsa închisorii pt viol din dreptul penal național respectă prevederile internaționale europene la care România este parte. 6. Închisoarea, la fel ca dreptul penal, prezintă 3 funcții: o funcție educativă, una preventivă si o funcție punitivă. 7. Judecătorii, procurorii, organele de cercetare penală, grefierii etc nu au voie să se pronunțe public (sa-si expună parerea) cu privire la un proces pt care încă nu s-a pronunțat o hotărâre rămasă definitivă. Nu e vina oamenilor din ancheta ca nu si-au exprimat părerea cu privire la cazul Caracal. Ei doar respectă statutul si codul deontologic. 8. Cazurile precum acestea prezintă o anvergură aparte. Nu aveți idee cât de greu este să instrumentezi un astfel de rechizitoriu ( în calitate de procuror) si cat de complicat e să pronunți o hotărâre ( în calitate de instanță). 9. Justiția din America ( ca tot o lăudați) este un rahat total. Episodul e lacunar.
Alina ALINA
Alina ALINA Acum 8 Zile
Despre copii din România care dispar în mod misterios... sunt o mulțime de copii mici sau mari din România care dispar în fiecare zi.
bizzare dreams
bizzare dreams Acum 8 Zile
Marilu,un caz nu asa cunoscut ,dar care a fost mediatizat ,cel din anii 2000 este cel cu copilasul care a disparut la manastirea Cocosul,s-a cerut recurs si e o intreaga musamalizare.Cei care l-au gasit au zis ca era viu,cei de ambulanta ca era mort deja,a fost gasit super departe si era imposibil ca un copil asa mic sa parcurga atatia kilometri.De asemnea cica nu era murdar deloc cand a fost gasit.
Mihaela Petcu
Mihaela Petcu Acum 8 Zile
Cum ar fi sa aduceti si invitati in aceste serii
100percent Romania
100percent Romania Acum 8 Zile
E rau ca la noi nu prea se dezvaluie detalii din dosare asa cum se face afara in mare parte
Daria Voicu
Daria Voicu Acum 8 Zile
Politia a stat timp de 2 sau 3 ore la poarta lui Dincă si nu au întrat cu scuza ca " nu aveau mandat "
Laura Calancea
Laura Calancea Acum 9 Zile
De ce nu au folosit detectorul de minciuni pe Dinca.Chiar daca nu aveau foarte multe de aflat din partea lui,stiau macar o particica in plus.
Bie Pîslaru
Bie Pîslaru Acum 9 Zile
Sunteti super si m a surprins faptul ca ai menționat de "Berevoesti" si ai avut mare dreptate,eu locuind în această comuna nu am suspectat nimic,dar au fost multe chestii care nu se legau si foarte multe fete dispăreau de aici,o fata chiar fiind găsită moartă în Italia și multe altele...Dar oricum coruptia in tara această a ajuns la ordinea zilei,în plus eu am in liceu un profesor care este pedofil,adică toata lumea stie asta dar nimănui nu îi pasă🙄
Sorina Nicoleta
Sorina Nicoleta Acum 9 Zile
Cazul lui Michael Jackson!!!!!
Elena Bella
Elena Bella Acum 9 Zile
Va iubesc atât de mult omggg adorr🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘
Larisa
Larisa Acum 9 Zile
fara suparare dar nu esti la parada modei
Alex 1000
Alex 1000 Acum 9 Zile
imi place de baiatul asta daca o sa te bagi in politie vei fii un politist de meserie
Cristina Roxana
Cristina Roxana Acum 9 Zile
Madalina Manole ✌
Voicilă Melania
Voicilă Melania Acum 9 Zile
Următorul episod propun sa fie cu Madalina Manole
Antonia
Antonia Acum 9 Zile
cazul Anca.
Maria Florea
Maria Florea Acum 9 Zile
Si nu cred ca o sa se rezolve... din pacate.
Stefania Andra
Stefania Andra Acum 9 Zile
Despre soții Ceaușescu
Laura
Laura Acum 9 Zile
Imi place, sper sa mai faci videoclipuri de genul!
Carla Stanca
Carla Stanca Acum 9 Zile
Legat de pedeapsa cu moartea pt violatori nu sunt de acord, dar exista si alte posibilitati prin care pot fi pedepsiti, de exemplu exista varianta cu inchisoare pe viata ( si sub niciun pretext nu se poate scurta) si mai apoi exista si castrarea chimica ( care mi se pare o varianta buna avand in vedere ca virilitatea unui barbat, mai exact lipsa ei va avea un mare impact asupra psihicului lui *motiv pt care nici nu ar trebui sa mai iasa din inchisoare pt ca ar putea deveni mai violent/razbunataor)
Awaken
Awaken Acum 9 Zile
2:50 Tip: Puteti sa incercati si bing maps cand faceti vederi din 'satelit' au o chiestie interesanta bird eye view si se vede super misto
Helén Jakab
Helén Jakab Acum 9 Zile
Știu ca aceasta serie este despre cazuri din romania dar o faceți atât de fain de nu m ar deranja sa văd cazuri și din alte locuri :)
Daria Daria
Daria Daria Acum 9 Zile
Cand faceti episodul 3?
Axee Alex
Axee Alex Acum 9 Zile
Genial ca sunt din caracal:)
Ioana Blaj
Ioana Blaj Acum 9 Zile
Mădălina Manole.
Adrian C
Adrian C Acum 9 Zile
10 % poate sunt polițiști adevărați, restul sunt slugi și tinichele. Traficul de persoane este bn cunoscut de politie care închid ochii sau se uita în alta parte, familia lui Dincă este 100% implicata. Exista un video cu fica care răspunde la telefon ca fiind o persoane care ajuta fetele sa plece afara pentru baruri, ca dansatoare..si ca îți trebuieatestat de balerina.... e din 2001 asta... trafic XXI ,human trafficking , Marian Voicu 2001. Ascultați la minutul 21 și spune-ti cine este cea care vb la telefon. VA ROG. 💯💙💛❤
Alexa Balan
Alexa Balan Acum 9 Zile
Despre Elisa Lam ai putea sa mai faci😅
Bianca Florentina
Bianca Florentina Acum 10 Zile
Vlad Țepeș si Katharina.
Achim Niculina
Achim Niculina Acum 10 Zile
Cazul ANCA, din 1977.
Marius Andrei
Marius Andrei Acum 10 Zile
Michael Jackson
Crina Diana
Crina Diana Acum 10 Zile
O pedeapsă mai potrivită ar fi tăierea organelor genitale, din punctul meu de vedere, iar ulterior, în cazul în care victima este decedată să se recurgă la pedeapsa cu moartea. ✌🏼
Bianca Iota
Bianca Iota Acum 10 Zile
Disparitia lui Lisanne Froon si Kris Kremmers
dragosdavid antonio
dragosdavid antonio Acum 10 Zile
Despre Michel Jackson
Ade RIVERDALE
Ade RIVERDALE Acum 10 Zile
Iubesc seria asta
brighite radu
brighite radu Acum 10 Zile
Cum se numește documentarul despre care vorbești in video ?
Estera Croitoru
Estera Croitoru Acum 10 Zile
Cand faceti cazuri din afara ar fi interesant sa abordati si cazul printesei Diana. A fost un accident sau o crima?
Estera Croitoru
Estera Croitoru Acum 10 Zile
Madalina Manole
Estera Croitoru
Estera Croitoru Acum 10 Zile
Faceti despre madalima Manole
Sar Co
Sar Co Acum 10 Zile
Huhu
Bri Anna
Bri Anna Acum 10 Zile
kurt cobain
Denyy Ramona
Denyy Ramona Acum 10 Zile
Elodia? 👀 still don't know anything bout her
Flavia Pusca
Flavia Pusca Acum 5 Zile
Acel caz este în ep 1
Moga Ana-Maria
Moga Ana-Maria Acum 10 Zile
cazul:asasinarea lui Giani Versace
Sorana Trifa
Sorana Trifa Acum 10 Zile
Alexandru Cumpanasu este un libidinos😕
Mihaela Andreea
Mihaela Andreea Acum 10 Zile
Sincera sa fiu am renuntat in a mai crede in lumea asta in care traim, prefer sa ma retrag in lumea mea,chiar daca pentru unii asta pare ceva ciudat ...lume pe care animalele astea cu infatisare de om incearca sa o distruga...Imi amintesc si acum cainele meu mare si infiorator, de care imi era frica, insa intr.o zi mi.am facut curajul sa il ating, afland ulterior ca este un suflet atat de pur si realizand ca nu animalele sunt bestiile in aceasta carte cu povesti pe care o scriem zi de zi, ci chestiile astea care cica sunt oameni Succes in tot si sper sa ajungi sa schimbi ceva in generatia care te asculta, ca aceasta generatie sa schibe aceasta tara ....❤❤
******
****** Acum 10 Zile
Legat de subiect, vorbiti va rog si despre Cumpanasu. Sunt multe de zis despre el. Sunt teorii ca a fost PRINCIPALUL vinovat in acest caz. Sa nu mai zic de cat de pedofil s-a dovedit a fi.
Iulya T
Iulya T Acum 10 Zile
Cazul Madalina Manole o sa fie bomba
Andreea Buzatu
Andreea Buzatu Acum 10 Zile
Mai pā vechi cum ar spune dana budeanu: Vera Renczi Ion Rîmaru Vasile Tcaciuc
aniela pek
aniela pek Acum 10 Zile
parerea mea este ca politia a fost mana n mana cu dinca, practic ia dat 3 ore la dispozitie sa ascunda fetele sau chiar sa le omoare,pana au primit ei acordul pentru mandat, dinca a scapat deja de fete,probabil ele 2 sunt vii dar nu in tara la noi
Talia Taisia
Talia Taisia Acum 10 Zile
Cu Michael Jackson ar fi genial
alesutza
alesutza Acum 10 Zile
michael j:)
Elena Mădălina Dobre
Elena Mădălina Dobre Acum 10 Zile
Madeleine Mcann!!!!
mAriA Si atat
mAriA Si atat Acum 10 Zile
Eu spun că cei de la putere sunt legați și de asta nu se mai face nimic.
Ema Visan
Ema Visan Acum 10 Zile
Poți face cu Megan???
mAriA Si atat
mAriA Si atat Acum 10 Zile
Cazul Mădălinei Manole e cel care chiar doresc să îl aud mai ales de la voi
Marilu
Marilu Acum 10 Zile
:)
Teo Stegaru
Teo Stegaru Acum 10 Zile
fă un video despre criminalul in serie Rîmaru
Clarissa M
Clarissa M Acum 10 Zile
Nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea deoarece am cunoscut o persoana care a fost condamnat la scaunul electric in sua si cu putin timp inainte de sentinta a fost dovedit faptul ca era nevinovat. In inchisoare cu acesta era tinuta si o alta persoana condamnata tocmai pentru viol si a fost supus scaunului, murind. Cerea constant testul adn ca sa demonstreze faptul ca nu el a violat-o pe fata, insa avocatul lui l-a obtinut abia dupa moarte lui si prin acel test s-a descoperit ca nu era vinovat, ba chiar au identificat si adevaratul vinovat ce a marturisit. Ar muri si persoane inocente cu pedeapsa cu moartea. Daca ar exista vreo siguranta ca doar cei vinovati ar fi pedepsiti astfel, atunci da. Insa cum acest lucru nu poate sa existe, nu pot fi de acord.
Emanuela Tejerizo
Emanuela Tejerizo Acum 10 Zile
E asa de trist si de socant...nu am cuvinte.. Fetelor, aveti voi grija de voi!! Aparati va voi. Nu va incredeti in oricine!! Luati va spray paralizant cu voi oriunde v ati duce.. o forfecuta mica, si de fiecare data cand sunteti singure pe strada si nu va simtiti in siguranta fiti pregatite. Eu atat de mult ma asigur sa fiu in siguranta oriunde m as duce. Chiar si cand sunt in drum spre casa ma asigur sa nu fiu urmarita.. Chiar nu am cuvinte... daca nu va protejati voi, politia nici pe atat. Credeti ma! Doar daca va nasteti in familii foarte bogate cu cunostinte peste tot...
Teo Carstea
Teo Carstea Acum 10 Zile
ff tare!!felicitari!!❤️😍
Raluca Burțilă
Raluca Burțilă Acum 10 Zile
Moartea Madalinei Manole m-ar interesa in continuare 😁
BiBi - Arde 🔥 (Official Video)
2:39
BiBi
Vizionare 1,1 mil
Antonio Pican - Macarena 👑 (Official Video)
2:53
De Ce A Omorât Biserica 100.000 Vrajitoare
30:38
Atentie, Cad Mere!
Vizionare 108 K
CE E GRESIT LA POZA LUI CEUSAN SI ICH (cu @fara.oana)
56:07
I-A FRANT INIMA LUI MARILU IN BEIJING!?
27:36
Faiăr Silviu LIVE
Vizionare 40 K
Începuturile fascismului în România
48:09
BiBi - Arde 🔥 (Official Video)
2:39
BiBi
Vizionare 1,1 mil
Antonio Pican - Macarena 👑 (Official Video)
2:53
TESTUL RELATIEI
14:01
zaSami
Vizionare 35 K
DAU NOTE FANELOR
10:13
Madalin Serban
Vizionare 24 K